12 feb 2013, 10:57

Предизвикан отговор 

  Poesía » Civil
347 0 2

Нима вий смятате и днеска,

 че аз съм старият глупак,

 на всичко който ръкопляска 

 и подир вас ще тръгне пак?!


Познавам ви, добри другари!

 В лъжите ви не вярвам аз!

 Аз сърбах вашите попари 

 и просто остарях от вас...


О, тука вече ще сгрешите!

 От думи аз съм уморен!

 По-скоро ще си видите ушите,

 отколкото наивника във мен!

       Преработено наскоро

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Радвам се, че така остро написаното нещо, Ви харесва!Това стихотворение е написано в друго време,когато нещата не изглеждаха толкова безопасни, колкото сега изглеждат!
  • Добро е!!!
Propuestas
: ??:??