Обичай ме, каквато съм, такава,
дори това да означава, че на две,
сърцето си ще разкатаеш, Дяволе,
за да можеш в него да ме побереш.
Едната в мен е ангел, но обаче,
ако случайно с другата се заядеш,
ще усетиш как разкъсвам здрача,
предизвикал във душата ти палеж.
Ще се справиш ли със двете в мене,
едната лоша, а пък другата - добра?
Разкъсай се на две, че ти е време,
цяла във сърцето ти да се сбера.
03.02.2015
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados