След часове броени
и Новата ще срещнем.
Ще грейне с фойерверки, светлини!
На старата със благодарност да прошепнем:
Благодарим за подарените мечти!
За всички трудности, превърнали се във уроци,
за всеки миг, изпълнен с доброта!
Благодарим за неповторимите емоции,
за жест, прегръдка и за малките неща,
които във Човеци ни превръщат
и невъзможно е да купиш със пари.
Във Новата със здраве да пребъдем!
Годино Нова, по-добра бъди!
Весело посрещане на Новата година, приятели!🥰❤
© Даниела Виткова Todos los derechos reservados
Бъди много здрава и щастлива!