Няма какво!
Закъде да се имаме?
Всичко е мръсни парцали!
Прашно сукно,
от забърсани гримове.
Криещи само провали.
Как изпод маската
нямаше никаква
току една изненада?
Как да се спраскат
закърпени ликове
в живи усмивки наслада?
Няма какво!
За кого да поплачеме
с тези сезонни съмнения?
Тази любов
е обречено свлачище.
Тази любов е мъчение.
Как върху липсите
гласно приписваме
някакви псевдо заслуги?
Как зад кулисите
нямаше никакви
шансове с теб да сме други?
Няма какво!
Накъде да отиваме
с тази любов инвалидна?
Някак изпросена,
криво износена -
нямаше как да ни стигне.
--
6:30, 15.05.2009
© Тома Кашмирски Todos los derechos reservados
Поздрав!