Едва ли винаги ще е така
Да не изпадам в смешно положение,
Да бъда винаги на висота,
Да съм прецизен във решенията
И честен, без капчица лъжа...
Едва ли винаги ще е така.
Да съм чаровен, мил и влюбен,
Да зная всичко занапред,
Да бъда пълен с изненади
И всичко да ми е наред...
Едва ли винаги ще е така.
Да бъда аз разнообразен,
Да бъда все усмихнат и добър,
Да съм начело на “класацията”
И победител всеки път...
Едва ли винаги ще е така.
Да бъда остроумен и забавен,
Словоохотлив да бъда всеки ден,
От работата да не се оплаквам
И щастие да виждаш в мен...
Едва ли винаги ще е така.
Да бъда винаги с искри в очите,
Желание да блика в тях,
Душата ми да е отворена,
Гласът ми да кънти във весел смях...
Едва ли винаги ще е така.
Да ходя бодро из простора
И горд да бъда като цар,
Да пея весело в нощта на воля,
И сам да съм си господар...
Едва ли някога ще е така...
'99г.
© Атанас Коев Todos los derechos reservados