20 mar 2010, 9:30

Предупреждение 

  Poesía » Otra
508 0 2

това че ми се случваш
е съвсем навреме
съвсем преди да угася петното
което на таваните ми 
нощем стене
и през прозореца
подскача бодро
като крадец на чиста гола съвест
която да я шитне
без да мисли на битака
това че ми се случваш
е съвсем навреме
това че ти се случих аз
си е заплаха

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??