21 feb 2007, 21:04

Прегрешение 

  Poesía
564 0 4
От грях съм родена
и към грях те подтиквам -
опитай моята сладка отрова.
Поне веднъж
прегреши със мене,
а после
бъди си верен отново.

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??