Куп ангели с бели крила
донесоха тебе от рая.
За нас най-големият дар,
най-огромната радост бе тази.
Спи, детенце любимо, сега,
над съня ти със обич ще бдиме.
Превърни се в красива жена -
нежна, слънчева, много любима.
Нямам думи от радост сега,
сълзи радостни бликат в очите.
И прегръщам със обич безкрай
дъщеря си и малката Петя.
---
на 13.07 по обяд се роди внучката ми
© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados
Да ви е жива и здрава, Ани, да бъдете всички много щастливи с милата рожбичка!!!!!! С много обич!