Прегърни ме силно,
много силно...
Прегърни ме страстно,
много страстно...
Нека да забравя за света,
нека да се слея с тишината,
нека твоите устни тихо ми шептят,
а дланите ти да прогонват самотата.
Докосни ме нежно,
много нежно...
сякаш съм кристал и ще се счупя
и върни смеха ми тъй небрежно,
както го отне преди минути...
Нека да усетя твоя леден дъх,
пропит със капчици отрова,
нека времето да спре
и поне за миг да бъда твоя...
© Яни Todos los derechos reservados