Прегърни ме, Любов
Прегърни ме, Любов.
Студено ми е, ледено и тъжно.
Обичай ме, докосвай ме,
вземай от мен и ми давай.
Сърцето си щедро разтварям.
За тебе, Любов, обич и нежност
ти давам.
Граби... Като хищник
граби и ми давай.
Не толкова много,
малко ми стига на мен
да съм жива.
© Дани Панайотова Todos los derechos reservados