Родината ни е тъй прекрасна,
от Господа тя ни е дар чуден.
Да спрем разрухата и ужасна,
за да сме силни в живота труден!
Ние всички от тук ще си отидем,
но да завещаем на нашите деца
любовта ни към този наш Едем,
родолюбие да има в техните сърца!
© Георги Todos los derechos reservados