От чудните ти зелени очи
сияеше вълшебна светлина.
И топлиха ме твоите лъчи -
омая ме невинната ти красота.
Ветрец лек гали ме навън,
изчезна нощната тъмнина.
Ти, дете, си само сън,
но прекрасна си, жена!
© Георги Todos los derechos reservados