Прелиствам съдбата.
Откъсвам тъмните страници.
С пълни шепи ги смачквам
и запалвам с тях радостта.
Препрочитам мечтите несбъднати
и оцветявам ги
с цветовете на риска...
Прелиствам и сбъдвам съня!
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados