1 sept 2009, 20:01

Преливаш 

  Poesía
546 0 4



Трябва ли,

трябва ли да те копнея -

песен моя неизпята,

картина ненарисувана,

аромат усетен,

но невдъхнат…

Та ти

преливаш в сърцето,

галиш очите,

засенчваш звезди.

А те -

звездите,

казват,

са недостижими…

 

 

 

 


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??