Написах ти писмо. Отново.
Не мога да престана да ти пиша.
Не, няма нищо ново, нищо ново,
а просто мисълта ми те обича.
И не е важно, че не ти ги пращам
Ти може никога да не узнаеш.
Макар че всички тайни, са нещата,
очакващи да разгадаем.
И тъй, натрупват се писмата,
останали без своите адреси,
а празнините ни в душата
не спират да изпращат SOS-и
© любимка Todos los derechos reservados