На скалата на ръба
потрепвам боса.
От полета в нощта
белег веч ще нося.
В одежда бяла
от нощна синева,
коси развяла,
се спускам след дъжда.
И не е сън,
по-истинско е
тук навън.
Звезден прах
рисува ми корона от дантела…
Вече съм!
© Мирела Шопова Todos los derechos reservados