Хиперболите са на мода днес,
по-точно – сочните лъжи.
И мимикрират във мечти -
прогрес за бедните души.
Опипом войните вървят
през кал и лепкави мъгли.
Водачът с две очи и цял.
От истината-фарс боли.
© Христина Комаревска Todos los derechos reservados