П Р Е П У С К А Н Е
Гали ме вятърът, птиците махат ми
- шепне ми тихо денят.
Колко е хубаво със вас, приятели
- спътници верни за път!
Лудо препускаме
- пулсират нозете ми,
в струна е моята плът.
Примамлив и приказен,
вечно различен
- върти се край мен светът!
Бързайте, бързайте, мои приятели,
с вас искам да съм сега.
Кратък е пътят ми,
а там в отвъдното
- аз ще остана сама...
© Тонка Янакиева Todos los derechos reservados