Ти се раждаш, любов неизмерна,
с усмихнати черни очи,
и поглеждаш влюбено в мрака
мойте разбити мечти.
И протягаш ръка да ме срещнеш
с Него - усмихнат, смутен,
с нежна ръка да докоснеш,
влюбени гълъби, в раждащ се ден...
Ти се раждаш, любов, да обичаш,
ти се раждаш, любов, да шептиш,
и умираш в капчици истина,
и възкръсваш, до мен да заспиш.
© Диана Димитрова Todos los derechos reservados