27 ago 2024, 7:31

Преродени 

  Poesía » De amor
48 2 2

       

         Преродени

 

Изграждах пясъчни дворци,

а думите си в кулите затворих.

Обичах приказни мечти,

за любовта душата си отворих.

 

Не ми ли вярваш вече ти?

В отминалото време те пренесох.

С теб срещали сме се преди

и името ти с обич произнесох.

 

О, как си ме обичал ти!

Но нещо важно ни е разделило

и през морета и реки

следите ни без жал е заличило.

 

Животът ни е преродил,

за да ни събере след дълго време.

Надявам се, че си открил

как силно свързани сме двама с тебе.

              Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??