Погледнеш ли в душата ми отвътре
съм бездна. Тъмнина неизследима.
Самотно броди ехото на смъртен.
(А, взреш ли се във Себе си сте Трима...)
Погледнеш ли в духа ми неспокоен
съм хаоса в предвечните руини.
От тях вдигни олтар неръкотворен.
От нищото в човек пресътвори ме.
© Jean Christophe Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Ние несъзнателно мислим, че Бог ни вижда отгоре, но Той ни вижда отвътре »