16 mar 2010, 11:52

Претръпнало 

  Poesía
442 0 1

Сега ли?...

Сега ще ме боли

Сърцето ще боли

до пълно изтрезняване

А после...

После пак

ще ме боли

И даже повече

Но някак си

претръпнало...

12.2.2005.

© Милена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??