Когато вѝрне любовта носа си
и прèобичащите помрачѝ,
тогава те превръщат ориста си
на пренебрегнати...
в
от стихове
лъчи!
Когато вѝри любовта носа си
и прèобичащите помрачава,
тогава те превръщат ориста си
на пренебрегвани...
в
от стихове
морава!...
© Стоян Минев Todos los derechos reservados