Превърнах любовта си във гора
в която моите желания - дървета
лежат отсечени във твоите крака!
А мислите ми - птици пъстрокрили
над мене пърхат с огнени крила,
и реят се в огньовете на залеза...
Открий ме! Аз съм твоята звезда!
И погледни ме със очите на сърцето...
Красивото живее в Свобода!
И диша синевата на Небето...
© Ангел Милев Todos los derechos reservados