1.
петолиние
пълно с лястовици;
лекота от звуци
2.
истории за тръгване
на ферибот като народени
куфари
3.
залез над море
чайките научиха
за чудото
4.
топя се, роя се
по линиите в дланта
на времето
© Мария Todos los derechos reservados