Жлъч и смях се догониха в мен,
от любов изтрезнях, но съвсем.
Път красив под сияйна дъга -
луна и стих - един заклет тандем.
Спомен жив за дете и море,
смях щастлив и сияйно небе.
Ти си тук, моя малка мечта,
а без теб сякаш друг бе света.
Коленичи гордостта ми във мен,
песни птичи ни припяват рефрен.
Свят различен - романтичен, суров,
нелогичен - свят изпълнен с любов.
С. Кръстева
© Силвия Кръстева Todos los derechos reservados