Сърцето ми плаче, умира
погледна ли твойте очи,
Душата ми странно копира
красивите твои черти.
Сърцето ми плаче, умира,
сънува за миг любовта
и странно защо не разбира,
че всичко е само в съня.
Сърцето ми плаче, умира
и търси от тебе следи,
и тъжно с нощта то се слива,
докоснало светли звезди.
Сърцето ми плаче, умира,
защото във него си ти!
Сърцето ми тебе открива,
при мене с любов остани!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados