Пробвай колко много те обичам,
че малко е да кажа, само
чуваш, всеки ден ти се заричам -
в болка и радост ще бъда твойто рамо!
Запали ми огън!!!
И път да няма - ти не се чуди,
без страх през него аз ще мина,
ако от другата страна ме чакаш ти!!!
При теб ще дойда... викай ме!!!
Нека лумна, нека изгоря...
едва ли огънят по-горещ е
от таз любов, с която аз горя!
Повярвай ми, ще бъда твоя огън във нощта,
когато тъмно е и няма никакви звездици!
И знай - без теб разпръсквам се сега
на малки хиляди искрици!!!
© Мария Todos los derechos reservados