Прицелвам се високо
и се моля
да стигна там -
при хребети от смисъл,
където почвата дарява радост
и всичко е безкрайно
живописно;
където се прегръщат
хищни птици,
тревите правят собствена пътека
пред кротките желания
на лаици,
живеещи си
простичко и леко;
където ароматът
на приятел
се носи
щедро,
заразява с вяра...
Прицелвам се високо -
там, където
завинаги си струва
да остана...
© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados
там, където
завинаги си струва
да остана...
Чудесно!