Приказка
И днес си спомням приказка на баба,
която във годините ме връща.
Ако целунеш краставата жаба -
тя мигом във принцеса се превръща.
Затуй сега се скитам по блатата,
ровя надълбо - око в жабурняка.
Целувам всички жаби по устата
с надежда, че чудото ме чака.
Без нея в село няма да се върна,
ще пробвам всяка жаба от блатата -
докато във принцеса се превърне.
Не искам да работя на заплата!!!
Амин! :)
© Костадин Todos los derechos reservados