22 ene 2011, 17:55

Приказка 

  Poesía
548 0 1

126.

 

 

В горите стари, в дебрите незнайни,

където дъбове вековни има,

живеят същества чудати и потайни,

вселена цяла, но за нас - незрима.

Във клоните - въздушни Елфи,

по-леки от перо на птица,

във корените са зарити делви,

за Леприконите - живителна искрица.

Дървесни духове - в дъбаците прикрити,

от хорски погледи далеч стоят,

а Гномовете малки, под земята скрити,

богатствата си тайно там броят.


От векове живеят в тоз вълшебен свят,

от древните легенди само нам познат.


                                             12.01.2011 г.

© Миро Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??