/ Далечната 1999/
Имало някога едно младо момиче
а също така едно младо момче
Били те тогава едва ученици
Любовта какво точно е не знаели те
Стрелата Амурова в миг ги пробола
Чувство непознато изпитали в този час
Ръцете си хванали и тръгнали заедно
Любовта че това е си мислили те
В съюз брачен свързали своите сърца
С обич създали две прекрасни деца
Един друг се зачитали и живели добре
Любовта какво точно е научили те
© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados
А тази им стойност не се измерва по шестобала.
За това мога скромно да кажа,че шестицата е от мен.