Убиец в специален камуфлаж,
заел на покрива удобна поза,
напълно слят с околния пейзаж,
със снайпера ,,Сумрак" е в симбиоза.
Мишената. В скъпарски ресторант
самотният сър Джон поръчва ,,Джони".
Дори единствен изстрел е гарант,
главата на гърдите да оброни.
Издишва много бавно. Равен пулс.
Изчаква ударите на сърцето
и спусъка обира като в блус.
,,Безмилостен" му пише в досието.
Но Феята на зъбките е тук.
На бялото чело пулсира вена.
Превръща пръчката си в парен чук.
От килъра направо е вбесена.
И сякаш от пластичен експлозив
е болката в зъба. Изпада в кома.
В главата му избухва страшен взрив.
За него вече свършил е купонът.
От друг стрелец сър Джон е поразен.
Не е пропускал Купидон мишена.
Работи като сводник всеки ден
и режисьор на следващата сцена.
Героят влюбен бърше очила,
че сякаш е спечелил на рулетка.
Улучена от втората стрела,
фиксира го убийствена брюнетка.
© Vasil Ivanov Todos los derechos reservados