Простих ли им? Отново – не.
И не, защото… Съжалявам!
Изстрадвам ги от векове.
Не спирам да се изтезавам.
Почти съм сигурна, че ти,
заслушан в същата дилема,
оставяш плочата да се върти:
“Решението? Как да взема?”
Те виждат гладната ламя
със ябълката златна от дървото
как тръгва си, и сита, и сама,
отново не убита от доброто.
Любящият им трети син
си знае, че не го обичат.
Те много са, а той ми е един.
Да идва и да ме съсича.
…
Прощавам, под това небе,
но Липсата на обич – НЕ!
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados
Марго, дистанцирането е всъщност много тежко лично решение, вероятно имам доста опит в неговите проявления. Нямам сили да се боря за обичта, която я няма. Също пожелавам на Теб Щастие
Лиа, ти си от щастливите хора - нека си остане така
Наде, Сърдечни благопожелания за създадени и раздадени вдъхновения
Благодаря на добавилите в любими!