23 jun 2009, 20:19

Приказна героиня 

  Poesía
1001 0 1

Да обичаш какво е?
Това е да страдаш,
да се надяваш,
да мечтаеш,
да заспиш с мисълта за него...
и изгревът да те буди отново с надеждата...
с надеждата, която те крепи...
и винаги те води към безкрайното утре,
където е той,
където всички мечти преминават в реалния свят,
и само неговата усмивка те кара да заприличаш на...
ПРИКАЗНА ГЕРОИНЯ!


                                                            14.03.2009

© Айлян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??