Изсънува ли своите сънища,
аз моите още не съм.
Все се надявам на сбъднати приказки,
а осъмвам с тях само насън.
Не можах да се видя принцеса
и в каляска от тиква не бях,
а за принцове - жална ми майка,
само крастави жаби и бели магарета с тях.
Но не искам да спра да сънувам,
а мечтите ми - имам със шепи от тях.
Ала стига ми само четирилистен стрък детелина
и на синовете безгрижният смях.
© Валентина Todos los derechos reservados