3 ago 2008, 18:45

Приказно ухание 

  Poesía » Otra
635 0 10

От аромат на липови мечтания

залят е булевардът на града.

Докоснати от Райските ухания,

сме целите любов и доброта.  

 

Пчели жужат и птички пойни пеят,

влюбени по пейките седят...

Липите сякаш радостни се смеят

и сипят ароматен липов цвят...  

 

Жълтее от усмивки булеварда,

превърнал се в най-златната река.

Старци си припомнят буйна младост с

ред капещия цвят на любовта.  

 

Навсякъде ухае на желания,

разливащи до сбъднатост мига.

Липовият цвят е състояние,

превръщащо във приказност деня.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??