Посветено на една непозната - силна и добра жена!
Пример за борба
Малка, дребна женица,
с фигура на дете нежно се усмихва.
Мъка и тъга е изживяла
нейната мила и добра душица.
Няма как, животът е борба –
поклаща побелялата косица.
Гледа мило, въпреки таз съдба –
загубила своите две деца.
"Те ме крепят и помагат да оцелея"
- казва милата измъчена жена.
Внуци мили и честити има тя -
подкрепа са за нея в тез тежки времена,
за да остане още малко на таз Земя.
Бъди щастлива повече, отколкото до сега!
Няма да те забравя никога!
Ще бъдеш пример в моята борба!
© Мина Конарова Todos los derechos reservados