Имам си количка нова
и така се радвам аз!
По алеите готова
е да хвръкне с пълна газ.
С нея всички задминавам.
В парка аз шофьор съм пръв.
Но и трябва да внимавам,
щом се пиша за такъв!
Винаги да карам вдясно,
„стоп!”, щом трябва да се спре.
Да се движа безопасно,
зная, че е най-добре.
Днес се уча зад волана,
но порасна ли голям,
примерен шофьор ще стана,
щом се контролирам сам!
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados