27 oct 2017, 9:12

Примери 

  Poesía
404 1 2

Жените се обиждат - на момиче.
Момичетата, те пък - на жени.
Руснаците пък - баби ги наричат.
Иди сега та всички разбери.

 

На "Ма" говорят само по селата.
Не съм обаче градски тарикат.
Просто им подсвирквам със устата,
но ми отвръщат с фейсбукски цитат.

 

Опитах и вежливо. Не минава.
Каква вежливост в тоз побъркан век?
Човек е длъжен, сам да отстоява
позиция на истински човек.

 

Но пример пак от източна Европа:
жената - женка, а мъжът - човек....
Простете ми, но адски е жестоко.
Жените ни, са винаги нащрек.

 

Жената се нарича само обич.
Вибрира пеперудено Луната.
Мъжът ще бъде винаги във полет,
ако обсипва със любов жената.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??