Готова съм сълзите свои да преглътна,
да прощавам вечно твоите лъжи,
за да бъда поне за миг със тебе
и да гледам твоите очи.
Аз всичко мога да забравя
и болката ще изтърпя, и раните дълбоки ще прикрия,
за да бъда поне за миг със тебе
и от устните ти жадна щастие да пия.
Глава ще свеждам, с нея щом те видя,
не ще напомням ти за мойта обич
само, за да бъда поне за миг със тебе
и поне тогава аз да чувствам, че живея.
© Тоня Todos los derechos reservados