Принцът на мечтите
идва от звездите.
В хубавия замък
живее принцеса от камък.
Водата, казват, дълбае камъка
не със сила, а с постоянство...
Отведи ме далеч
от това злокобно кралство!
Дай ми Любов,
покажи ми какво е блаженство.
Вдъхни живот на каменното ми сърце
и махни сълзите от моето лице...
Обичай ме, бъди до мен...
и радостен ще бъде нашият ден!
© Мария Томова Todos los derechos reservados