18 jul 2009, 19:09

Принцесата със златните коси 

  Poesía » De amor
803 0 7

Гледаш в далечен бряг.

Поредна ивица силуета ти чертае.

Изписваш името на

принцесата със златните коси по пясъка,

който съпровожда самотата на дните ти.

Гледаш  в далечен бряг

изгревите и залезите лазурни.

Посрещаш утрото и нощта

с мечтата да доплуваш

до принцесата със златните коси

и вградиш непримирими целувки

в алените й устни.

На далечен бряг

в бутилка пускаш писмо

и изплакваш пред кея,

утихнал нощем - с вплетени ръце

в молитва - горещите си сълзи.

Очите ти се молят на Луната,

вгледала се в черните ти очи,

Слънцето да осветли

непростимото помежду ни!

© ДИМА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??