Приседнал е на прага август!
Отлиташ с лятото и ти.
В очите ни плаха радост
припламва... и тихо реди:
- Когато чуеш
пролетните птици,
разпознай гласа ми
в нежната им песен.
Когато вятър-палавник
косите ти разроши,
задръж го нежно,
милувката ми за теб
на крилата си носи.
Когато слънчев лъч
лицето ти погали,
усмихни се…
от мига жадно пий!
Рисувам те с устни
и искрата в нас е жива!
Не докосвай мечтите ни
с мисъл...
те са крехки като съня
и, ако някъде за тях си писал,
разпилей го...
със заревòто на деня.
23.08.2009г
Италия
МУЗИКА: http://www.youtube.com/watch?v=RzIJHSPudkM&feature=related
© Татяна Todos los derechos reservados
Мечтай,Прими!