Приспах болката си в сърцето,
за да не плаче моята душа…
Погледнах с усмивка небето,
докоснах го с ръка!
Умъртвих доверието си,
превърнах го в камък тъжен!
За да няма пак сълзи,
станах ангел снежен!
Убих омразата с усмивка свята,
лежах върху моите мечти…
За всичко това получих отплата,
аз и ти да бъдем сами…
Целунах онази снимка,
усетих твоите устни, с вкус на любов!
Спънах се в твоята примка,
останах влюбена за цял живот!
© Усмивка Todos los derechos reservados
Хареса ми!