Не мисли в нощта за мен,
че съм толкова далече,
ти сега си уморен
и заспи, заспивай вече!
Не мисли, че съм сама
и изгубена в безкрая,
в твоя сън ще бъда с теб
и щастливи ще сме двама.
Ще се хванем за ръце
и ще тръгнем под звездите,
Купидон ще бъде с нас,
ще се гледаме в очите.
Ти ще си отново с мен,
аз отново ще съм твоя,
но сега си уморен
и заспивай, обич моя!
© Ракина Радева Todos los derechos reservados