Пак дойде пролетта
с неземната си красота!
Цъфнаха кичести цветя
и се показа многоцветната дъга.
Пчеличките жужат
из градината кръжат.
Слънчо изпрати ни лъчи
и недей не ни мъчи
с дъха на зимата,
можеш да пребориш климата!
© Даная Ахмедова Todos los derechos reservados