17 jun 2009, 20:14

Присъствие 

  Poesía
745 0 10

 

ПРИСЪСТВИЕ

 

Водата, която по теб на талази се стича,

e моята нежност, която облива те цяла,

и силно желание бавно и страстно извлича

от твоето тръпнещо, в огън изгарящо тяло...

 

Косата, която с ръката си бавно разресваш

е моята ласка и тя със вълни те залива.

А после – тъй както ти много харесваш -

се стича по шията и по гръдта ти красива…

 

Последните капки, които по тебе се спускат,

са моите пръсти, които сега те обхождат

със допир ефирен, а после пак, много изкусно,

се плъзват надолу по твойта копринена кожа...

 

Внезапният полъх, на който сега се усмихваш,

са мойте обятия – твоята страст укротили,

а после, когато в леглото си бавно притихваш,

ще тръпнеш - изпълнена с мойте живителни сили...

© Георги Ванчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??