13 sept 2009, 10:36

Притисната... 

  Poesía
515 0 1

Притисната от всичките страни,
аз дишах тежко.

Притисната от всичките страни,
аз търсих изход.

Притисната от всичките страни,
превърнах се във хляб.

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??