27 oct 2007, 21:58

Привикнах 

  Poesía » Otra
833 0 20
Привикнах вече на безразличност
и скрих се в безпричинно очакване,
остана ми болката във наличност,
провокирах живота  си до разплакване.
Опитомявах с ръка подивелите истини
и приспивах очите си в слепота,
прочитах избелели думи по листите,
изписани отдавна с първична прямота.

Закърняха мечтите ми от нераждане,
от поредната доза обичайно отричане,
хамелеонно някак тренирах нагаждане
и се учех без страх пак - на обичане.

© Елица Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??